[Diensten voor eenmanszaak of V.O.F.]

Inzicht in uw cijfers!

Bij het runnen van een eigen bedrijf komen zo veel administratieve taken kijken, dat je vaak minder tijd hebt om dat te doen wat je echt leuk vindt: ondernemen, werken! Daarom nemen wij de nodige administratieve werkzaamheden graag uit handen. Gedeeltelijk of compleet: het is maar net waar behoefte aan is en waar jouw voorkeur naar uitgaat. Onze aanpak is efficiënt en persoonlijk: wij ben betrokken bij jou en jouw onderneming en wij stemmen de administratieve dienstverlening daarop af.

Voorbeelden van taken die wij probleemloos kunnen overnemen zijn bijvoorbeeld het doen van de loonadministratie (indien van toepassing) en/of  bijstaan bij de aangifte van de omzetbelasting. Ook kunnen wij eenvoudige handvatten bieden om de administratie van jouw bedrijf überhaupt op te zetten en voorzien wij je van advies omtrent bedrijfsvoering en administratie. De administratie uitbesteden was nog nooit zo makkelijk!

Als ondernemer heb je te maken met zowel je eigen, particuliere belastingen als die van het bedrijf. Er komt dus aardig wat kijken bij de belastingaangifte. Zo moet de omzetbelasting aangeven worden, maar ook loonbelasting indien van toepassing. Hierdoor kan het een aardig doolhof zijn, zeker wanneer je zelf niet geheel bekend bent met het doenvan de belastingaangifte. Daarnaast kost het vaak wel wat tijd – tijd die je ongetwijfeld liever besteed aan je eigen bedrijf. Door de belastingaangiften uit handen te geven heb je er geen omkijken naar, maar ben je toch zeker van een juiste aangifte.

Correct de belastingaangifte berekenen in indienen vereist de jaarstukken van het bedrijf. Om dit op de juiste wijze te kunnen doen dient de boekhouding op orde te zijn. Daarom kunnen wij naast de daadwerkelijke aangifte van (bijvoorbeeld) de omzetbelasting ook alle bijbehorende administratieve correspondentie uit handen nemen, de belastingaangifte controleren en nagaan of de aanslagen kloppen en op de juiste manier opgelegd zijn.

Ook niet onbelangrijk: ben je zzp’er? Wellicht kom je in aanmerking voor toeslagen bij de Belastingdienst. Dit gaan wij graag voor je na.