U bepaalt bij ons zelf van welke diensten u gebruikt wilt maken. U kan de gehele administratie aan ons uitbesteden of naar wens een gedeelte. Altijd zullen wij met u meedenken over de administratie, bedrijfsprocessen en kunt u bij ons terecht met overige ondernemersvragen.

Wij zijn al jaren aanspreekpunt voor middelgrote en kleine bedrijven in de regio.

 

Diensten die wij verzorgen zijn:

CheckMarkVerzorgen van aangifte omzetbelasting (BTW)
Naar wens kunnen wij de volledige aangifte omzetbelasting uit handen nemen, of staan wij u bij.

 

CheckMarkSamenstellen jaarrekening
Wij stellen uw jaarrekening samen. Deze jaarrekening over al uw baten & lasten, bezittingen en schulden bespreken wij met u en geven u naar wens adviezen voor het volgende ondernemersjaar.

 

CheckMarkSalarisadministratie
Wij helpen u bij uw salarisadministratie, salarisstroken van medewerkers krijgt u van ons maandelijks aangeleverd met de loonbetaallijsten voor het uitbetalen van de salarissen van uw medewerkers.

 

CheckMarkBedrijfsadviezen
Heeft uw ondernemersvragen? Mail of bel ons direct. Gedurende het jaar kunt u met uw ondernemersvragen bij ons terecht. Doordat wij in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd hebben in de juridische en financiële dienstverlening kunnen wij u bij ingewikkelde vraagstukken uitstekend, en uiteraard vertrouwd, doorverwijzen.

 

CheckMarkAdvies starters
Als starter komt veel op u af. Wij fungeren voor u als een klankboard. Er veel nieuwe dingen, niet alleen op financieel gebied maar ook handige tips en weetjes die het ondernemerschap vergemakkelijken.

 

CheckMarkAdvies ondernemingsplannen, financieringsaanvragen, begrotingen, budgetten.
Heeft u advies nodig inzake ondernemingsplannen, financieringsaanvragen, begrotingen of budgetten. Wij staan u hier graag in bij.

 

Wij nemen uw administratie en boekhouding uit handen. Bel ons vrijblijvend. Wij denken graag met u mee!