[Over Ons]

Oosting Administraties

Administratie en financiële dienstverlening, dat zijn de gebruikelijke taken van een administratiekantoor. Bij Oosting Administraties is dat ook zo. Maar we bieden nèt een beetje meer:
  • Een persoonlijke benadering. We doen moeite onze klanten – vooral ondernemers in het midden- en kleinbedrijf – te leren kennen. We verdiepen ons in alle facetten van de bedrijven.
  • Met deze persoonlijke aanpak kunnen we snel inspelen op nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. Resultaat: op maat gesneden, deskundig en kwalitatief goed werk.

Als ondernemer of zelfstandige wilt u zich uiteraard bezighouden met uw bedrijf of vak en zo weinig mogelijk tijd besteden aan andere, minder leuke, zaken, zoals uw (financiële) administratie en verplichtingen ten opzichte van de belastingdienst.
In de jaren dat Oosting Administraties actief is hebben wij ons sterk geworteld in de regio, en zijn wij voor veel particulieren en ondernemers het aanspreekpunt voor alle financiële en boekhoudkundige zaken.

[Oosting Administraties]

Waarin wij ons onderscheiden

Eerste consult

Ben je nieuwsgierig naar onze diensten? Wil je een afspraak maken, neem gerust contact met ons op.

Ervaren team

Ons team is er één om trots op te zijn. Ze zijn kundig, snel, bereikbaar, komen hun afspraken na en hebben oog voor onze klanten.

Duidelijke communicatie

Afspraken maken en deadlines vastleggen is afspraken nakomen en deadlines halen.

100% Resultaat

Wij streven altijd naar 100% resultaat zodat jouw financiële situatie & administratie altijd onder controle is en blijft.

[Ons Team]

De personen achter Oosting Administraties

Administratieve dienstverlening is meer dan alleen cijfers en papier; het is bovenal mensenwerk. Graag stellen wij ons enthousiaste team hier aan u voor: